Del Khazaris Jahanara

Jade

Kuka?

Jaden kasvattaja Ullis laittoi minulle viestiä, että nyt olisi minun näköinen pentu tarjolla, tule katsomaan. Ei siinä auttanut muu kuin varata matka Ruotsiin ja toden totta, perillä odotti aivan minun näköiseni narttupentu. Kaikki pennut olivat vahvoja ja kivan näköisiä, mutta Jade oli ehdoton lempparini, aivan kuten Ullis oli minulle jo aiemmin kertonut. Palasin kuitenkin kotiin ilman pentua, mutta asia jäi hautumaan. Jade on erittäin mielenkiintoisesta yhdistelmästä, sillä isä on komea saksalainen El Jessim Mahanajim ja emä rotuunottokoira Tunisiasta. Kun sitten ilmaantui sopiva sijoituskoti, ei asiaa tarvinnut enää haudutella vaan Jade muutti Suomeen. Se asuu Hyvinkäällä aivan ihanassa perheessä muiden vinttikoirakavereidensa kanssa.

Harrastukset

Jade on vielä nuori eikä se ole kerinnyt oikein harrastamaan. Sen kanssa on harjoiteltu näyttelyitä varten ja kesällä se pääsee kokeilemaan myös viehettä.

Terveys

Jade ei ole vielä ehtinyt virallisiin terveystarkastuksiin, mutta toistaiseksi se on ollut terve. Jadella MyDogDNA-profiili.

%d bloggaajaa tykkää tästä: