Pentuja

Suunnitteilla italianvinttikoirapentue vuodelle 2022

Dark Legend’s Sirius x Kurnous Olwen

Isäksi valitsin 2-vuotiaan Sipen, Dark Legend’s Siriuksen. Tämä tulee olemaan sen ensimmäinen pentue. Sipe on luonteeltaan kiltti ja kultainen. Se ei ole rämäpää, mutta viehettä se ajaa varmasti ja innokkaasti. Sipellä on maastoista neljä sertiä. Näyttelyissä se ei ole vielä ehtinyt käymään. Sipe on virallisesti mitattu 37,7 cm korkeaksi. Silmät tarkistettiin 02/2022 ja siltä löytyi yksi ylimääräinen ripsi, joka ei tällä hetkellä osu silmään. Tuloksena kuitenkin distichiasis. Polvet 0/0.

Emänä pentueessa tulee olemaan Venni, Kurnous Olwen. Venni on luonteeltaan päättäväinen ja pippurinen. Se on hyvin vahvatahtoinen pieni koira, jolla kokoa on vain 32,6 cm. Siitä huolimatta Venni on Suomen, Ruotsin ja Latvian käyttövalio maastoista. Vennillä on näyttelyistä erinomainen ja radallakin se juoksee. Venni on myös erittäin viisas ja oppivainen. Silmät on tarkistettu viimeksi 02/2022 ja löydöksenä italiaanoille tyypillinen lasiaisen rappeuma, onneksi kuitenkin lievänä. Polvet 0/0. Vennille on tehty myös MyDogDNA eikä se kanna hammaskiillepuutosta. Tämä tulee olemaan Vennin toinen pentue. Sen ensimmäiset pennut ovat erittäin aktiivisia ja vahvaviettisiä koiria.

Jos kiinnostuit suunnitelmistani, ole rohkeasti yhteydessä! Suunniteltu yhdistelmä on vahvasti juoksijapainotteinen, joten pennuille etsitään juoksuharrastuksista kiinnostuneita koteja.

Klikkaa kuvaa avataksesi sukutaulu

quetshas@gmail.com

Nurmijärvi, Finland

Aiemmat pentueet

1. Lohikäärmeet

s. 17.12.2016

Sloughi

Isä Elegantin Magnetiitti

Emä Harani el Nadiya de la Berondiere

2. Dinosaurukset

s. 16.2.2019

Sloughi

Isä Ganoosh Areen Ksar Ghilane

Emä Harani el Nadiya de la Berondiere

3. Omegat

s. 13.7.2020

Italianvinttikoira

Isä Kurnous Omega

Emä Canis Nobilitas Cataleya

4. Havaijin tulivuoret

s. 20.9.2020

Italianvinttikoira

Isä Astra Bravissimo Peridot

Emä Kurnous Olwen


Kasvatuksemme on pienimuotoista, eikä pentuja synny välttämättä edes vuosittain. Jos olet kiinnostunut koiristani, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Kerron mielelläni harrastamistani roduista ja kasvatuksestani. Pennuille etsin rakastavia koteja ja autan mielelläni mukaan harrastuksiin. Harrastusvelvoitteita en kuitenkaan halua asettaa.


%d bloggaajaa tykkää tästä: