Pentuja

Sloughipentue suunnitteilla

Mahaleo Schuru-esch-Schams x Quetshadee Rhaegal

Suunnitelma oli tarkoitus toteuttaa kesällä 2020, mutta koronatilanteen vuoksi siirrämme sen vuodelle 2021.

Sloughinarttu Quetshadee Rhaegal eli Uga astutetaan mukavalla ruotsalaisella herrasmiehellä Leolla, Mahaleo Schuru-esch-schams. Pentueesta odotamme mahdollisesti hieman rauhallisempia, mutta kuitenkin reippaita ja avoimia pentuja joiden kanssa arki sujuu. Molemmat vanhemmat ovat mutkattomia ja helposti mukana kulkevia koiria. Juuri tämä avoin ja iloinen luonne oli yksi syistä valita urokseksi juuri Leo.

Molemmat vanhemmat ovat käyneet näyttelyissä melko maltillisesti, mutta silti sekä Leo että Uga ovat kumpikin oman maansa muotovalioita. Uga on lisäksi Ruotsin, Viron, Latvian sekä Liettuan muotovalio ja sijoittunut muutamia kertoja myös ryhmissä.

Ugan silmät on peilattu terveeksi 11/2019 ja samalla kertaa todettiin polvien olevan 0/0. Sydän on ultrattu terveeksi 03/2020. Uga on myös geenitestattu ja se on PRA-vapaa. Ugalla on MyDogDNA-profiili.

Jos rotu kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä! Etsin pennuille mukavia koteja ilman harrastusvelvoitteita.

Italianvinttikoirapentue suunnitteilla

Kurnous Omega x Canis Nobilitas Cataleya

Kennelimme ensimmäinen italianvinttikoirapentue on suunnitteilla vuodelle 2020. Urokseksi valikoitui Vennin veli Jäbä, jolle tämä on ensimmäinen pentue. Jäbä oli itselleni helppo valinta, sillä halusin ensimmäiseen pentueeseen uroksen, jonka tunnen mahdollisimman hyvin. Jäbä on vahvaluustoinen ja voimakas uros, jolla on aivan huikea luonne.

Molemmat vanhemmat ovat käyneet maltillisesti näyttelyissä ja saaneet mukavia arvosteluja. Jäbä on lisäksi kisannut ahkerasti juoksupuolella ja saavuttanut ensimmäisellä kisakaudellaan jo useita sertejä sekä radalta että useammasta maasta maastojuoksusta. Lisäksi se nähtiin Saksassa EM-radalla podiumilla ja Suomessakin sillä on jo arvokisavoittoja. Jäbä kilpailee ylikorkeiden sarjassa.

Molemmilta koirilta on tutkittu silmät ja polvet kertaalleen. Molemmilla on polvet 0/0, Jäbällä silmät puhtaat ja Kellillä lievä lasiaisen rappeuma. Lisäksi Kellillä on MyDogDNA-profiili.

quetshas@gmail.com

Nurmijärvi, Finland

Aiemmat pentueet

1. Lohikäärmeet

s. 17.12.2016

Sloughipentue

Isä Elegantin Magnetiitti

Emä Harani el Nadiya de la Berondiere

2. Dinosaurukset

s. 16.2.2019

Sloughipentue

Isä Ganoosh Areen Ksar Ghilane

Emä Harani el Nadiya de la Berondiere


Kasvatuksemme on pienimuotoista, eikä pentuja synny välttämättä edes vuosittain. Jos olet kiinnostunut koiristani, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Kerron mielelläni harrastamistani roduista ja kasvatuksestani. Pennuille etsin rakastavia koteja ja autan mielelläni mukaan harrastuksiin. Harrastusvelvoitteita en kuitenkaan halua asettaa.


%d bloggaajaa tykkää tästä: