Pentuja pentuja!

Kennelimme ensimmäinen italianvinttikoirapentue on syntynyt! Emä ja pennut voivat hyvin. Pentueessa on kaksi komeaa poikaa ja kolme kaunista tyttöä.

Pennuista on tullut paljon kyselyitä, mutta päätöksiä kotien suhteen en ole vielä tehnyt. Toivoisin löytäväni pennuille aktiiviset ja mieluusti edes jollain tasolla juoksulajeista kiinnostuneet kodit.

Mikäli olet kiinnostunut, ole rohkeasti yhteydessä!

Kuningas Jäbä

Yksi hienoimpia tapaamiani italianvinttikoiria on Vennin veli Jäbä, Kurnous Omega. Se on niin ulkoiselta olemukseltaan kuin luonteeltaankin mielestäni melko täydellinen koira. Jäbä on sopivasti täynnä itseään, aivan kingi tyyppi. Ja sen lisäksi että Jäbä on upea, se on myös varsin nopea! On suuri kunnia saada käyttää sitä jalostukseen, vieläpä sen ensimmäiseen pentueeseen. Kiitos tästä mahdollisuudesta Jäbän omistajalle ja kasvattajalle Marielle! Odotamme innolla Jäbän tulevaa jälkikasvua.

Afgaaninvinttikoiran värikirjo

Taannoin afgaaniryhmissä heräsi mielenkiintoinen värikeskustelu, jonka innoittamana päätin aloittaa myös afgaanien väriosion tekemisen. Yhden yön kirjoittelun tuloksena sain aikaan pienen pintaraapaisun, josta valitettavasti vielä puuttuu kaikki esimerkkikuvat. Lupaan jatkaa projektia pian, mutta asiasta kiinnostuneille julkaisen jo alkuhöpinät luettavaksi. Olkaa hyvät!

Klikkaa tästä afgaanien värisivulle

Kesälesken iltajuoksut

Pääsimme sittenkin avaamaan kisakauden koronasta huolimatta. Alunperin minun oli tarkoitus vetää viehettä eikä kilpailuttaa omia koiria lainkaan, mutta kun Venniä pyydettiin toisen pienen italiaanon kaveriksi juoksemaan niin tokihan Venni suostui. Harmittavasti tämä toinen pieni italiaano ei sitten lopulta päässytkään paikalle, joten Vennin kanssa samassa lähdössä juoksi vain yksi koira, Pistonhead Speedfreak eli Sulo. Lähtö meni kokonaisuudessaan hyvin ja Venni teki hienoa työtä ottaen ensimmäisen voittonsa ajalla 24.90s/280m.

Huoltopäivä

Vaikka kisakausi näyttää jäävän vain haaveeksi, pitää koirat silti huoltaa. Kävimme jälleen moikkaamassa Tyttiä Järvenpäässä Koirien hyvinvointikeskuksessa. Tytti osaa käsitellä niin isoja kuin pieniäkin asiakkaita ja kaikki koirani menevätkin aina innoissaan hoidettavaksi. Tällä kertaa mukaan pääsivät Åsa ja Venni.

Koirien hyvinvointikeskuksessa toimii myös trimmaaja ja hieronnan lisäksi tarjolla on mm. vesiterapiaa, laserhoitoa, juoksumatto ja paljon muuta! Palvelu on iloista ja joustavaa, joten voin lämpimästi suositella muillekin.

Klikkaa Koirien hyvinvointikeskuksen kotisivuille tästä!

Kaverikuvia

Kävimme ulkoilemassa ihastuttavien italiaanopoikien Nemon ja Javan kanssa. Saatiin porukasta ihan kivoja kuviakin, kun sattumalta olimme poikien omistajan Mintun kanssa varustaneet koiramme samanlaisilla paidoilla ja valjailla. Paidat ovat DG Dog Gearin mallistoa ja valjaat Sofa Dog Wearin. Näille molemmille vahva suositus.

Italiaanot ovat kyllä aivan ihanteellinen rotu kimppaulkoiluun. Hyvässä seurassa menee huomaamatta useampi tunti ulkoillen ja maailmaa parantaen! Koirilla riittää tekemistä, varsinkin kun välillä vedimme niille viehettä.