Terveystarkastuksia

Eilen kävimme silmä- ja polvitarkeissa Sipen ja Vennin kanssa. Vennin aiemmin löydetystä PPM-rihmasta ei ollut enää tietoakaan, mutta uutena löydöksenä lievä lasiaisen rappeuma. Ei kuitenkaan mitään vakavaa siis. Polvet oli Vennillä 0/0 eli täysin terveet.

Sipe oli tarkastuksessa ensimmäistä kertaa. Silläkin polvet olivat 0/0. Silmätarkastuksessa Sipeltä löytyi yksi ylimääräinen ripsi, joka ei ainakaan tällä hetkellä osu silmään. Tästä kuitenkin tuloksena lievä distichiasis.

Koska molempien koirien terveystulokset olivat näinkin mukavat, voitte kohta löytää pentuja-osiosta lisätietoja suunnitelmistani.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: