Päivä Tampereella

Kävimme koirien kanssa pyörähtämässä Tampereella. Ensin vuorossa oli terveystarkastuksia kuuden italiaanon voimin. Max, Kamu ja Viggo saivat silmien osalta puhtaat paperit. Donnalla, Kellillä ja Gerdalla oli lievä lasiaisen rappeuma, joka on italiaanoille hyvin tyypillistä. Lääkäri tosin mainitsi, että jos olisi yhtään vähemmän, sitä ei olisi lainkaan. Eli ei mitään vakavaa kenenkään osalta. Polvet oli kaikilla 0/0.

Tarkkien jälkeen otimme suunnan Kauppiin, jossa Warre pääsi rataharjoituksiin. Ensimmäinen veto otettiin avoimesta lähtökopista ja kun se meni varsin mallikkaasti, kokeiltiin laittaa etuveräjä kiinni. Hyvin meni toinenkin veto, joten varsin tyytyväinen saa olla kokonaisuudessaan päivän tuloksiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: