Elegantin Magnetiitti

Sou

C.I.B, C.I.B.P, FI KVA-m, Pohj&Balt&FI&SE&NO&DK&EE&LV&LT&CZ MVA, HeJW-11, HeW-12, V-12, TLNW-13&-14, LTV-14

Kuka?

Sou on ensimmäinen sloughini. Olin tavannut sen molemmat vanhemmat kisoissa ja ihastunut varsinkin sen emään, Elegantin Lehtikultaan eli Satuun. Satu oli aikansa nopein sloughi ja se juoksi aina puhtaasti. Sou on kyllä hyvin paljon emänsä näköinen, mutta valitettavasti yhtä hidas kuin isänsä Sabih Shi’Rayan. Luonteeltaan se muistuttaa eniten isoisäänsä Ain Zafir Alaqia eli Aladinia. Sou on nimittäin iloinen hönö, joka lähtee kenen tahansa matkaan sen enempää kyselemättä ja on vain iloinen saamastaan huomiosta. Sou on koiristani ainoa, jolla ei ole pienintäkään vahtiviettiä. Se on siis melko epätyypillinen sloughi siltä osin. Sou vihaa kylmää ja märkää säätä eikä se mieluusti ulkoilisi lainkaan jos taivaalta sataa jotain.

Harrastukset

Sou on harrastanut jonkun verran näyttelyitä ja se on kahdeksan maan muotovalio. Sen kanssa on helppo mennä kehään ja kuka tahansa voi esittää sen. Sou on ollut myös junior handler -koirana useamman kerran. Lisäksi Sou on harrastanut rata- ja maastojuoksua, mutta nykyisin viettää jo eläkettä urheilulajeista. Sou oli hidas, mutta varma juoksija. Se on ollut apuna monessa koejuoksussa niin slougheille kuin salukeille ja faaraokoirillekin. Vuonna 2013 Sou voitti sekä Derbyn että Suomi Cup-kutsukilpailun maastoissa.

Terveys

Sou on ollut koko ikänsä terve. Sen silmät on peilattu terveiksi 11/2014 sekä 11/2020. Sydän on kuunneltu virallisesti 11/2014, ei sivuääniä. Soulla on normaali purenta, molemmat kivekset eikä sillä ole allergioita. Soulla on MyDogDNA-profiili.

%d bloggaajaa tykkää tästä: