Kurnous Olwen

Kurnous Olwen

Venni

Kuka?

Tiesin, että italianvinttikoirat ovat kivoja, mutta en tiennyt että ne voivat olla näinkin kivoja. Venni on aivan unelmakoira. Se on fiksu ja päättäväinen. Sillä on asennetta ja motivaatiota tehdä ja oppia. Venni kulkee mukanani lähes kaikkialle ja öisin nukumme saman peiton alla.

Harrastukset

Venni on käynyt muutamia kertoja näyttelyissä ja se on saavuttanut omat tavoitteensa, eli sillä on riittävä tulos voidakseen valioitua käyttöpuolelta. Nuoresta iästään huolimatta se on ehtinyt juosta jo muutamat kisat niin radalla kuin maastoissakin. Radalla ei vauhti riitä, mutta maastoista on saavutettu sertejä Suomesta, Ruotsista ja Latviasta. Lisäksi Vennin epävirallinen harrastus on opetella erilaisia temppuja. Vain mielikuvitus on rajana, sillä tällä tyypillä on huikea kapasiteetti oppia ja omaksua uutta.

Terveys

Vennin silmät peilattiin syyskuussa 2019 ja niistä löytyi lievä PPM, iris-iris. Samalla tarkistettiin polvet ja ne on 0/0. Venni on kaikkiruokainen ja toistaiseksi muutenkin terve. Vennillä on MyDogDNA -profiili.

%d bloggaajaa tykkää tästä: