Quetshadee Alexstrasza

Quetshadee Alexstrasza

Åsa

FI KVA-m

Kuka?

Åsa on pieni punainen sloughityttö. Se on Soun ja Anin lapsi, ensimmäisestä pentueestani. Åsa oli se pentu, joka oli aina ensimmäisenä tutkimassa uusia paikkoja kun elintila laajeni ja sellaisena se on pysynyt aikuistuttuaankin. En oikeastaan halunnut brindleä, mutta Åsan luonne on niin mahtava ettei sen myyminen tullut kuuloonkaan. Ja kyllä niihin raitoihinkin sitten tottui. Åsalla on edelleen aina pieni pilke silmäkulmassaan. Se on hauska koira, sanan varsinaisessa merkityksessä. Åsa on todella kiltti ja kultainen, mutta ei missään nimessä mikään nössö. Se on aika pitkälti sellainen kuin sloughin toivoisin olevankin. Utelias, eläväinen, viisas, kiltti ja rohkea.

Harrastukset

Åsa on taitava maastojuoksija. Se on ketterä ja innokas. Åsa on Suomen, Viron ja Latvian käyttövalio maastoista. Radalla se on kisannut vasta vähän ja näyttelyistä sillä on yksi CACIB Virosta.

Terveys

Åsa on sydänultrattu heinäkuussa 2019, ei merkkejä sydänsairauksista. Lisäksi silmät ja polvet on tutkittu marraskuussa 2019. Silmät ok ja polvet 0/0. Åsalla on MyDogDNA-profiili.

%d bloggaajaa tykkää tästä: