Kaverikuvia

Kävimme ulkoilemassa ihastuttavien italiaanopoikien Nemon ja Javan kanssa. Saatiin porukasta ihan kivoja kuviakin, kun sattumalta olimme poikien omistajan Mintun kanssa varustaneet koiramme samanlaisilla paidoilla ja valjailla. Paidat ovat DG Dog Gearin mallistoa ja valjaat Sofa Dog Wearin. Näille molemmille vahva suositus.

Italiaanot ovat kyllä aivan ihanteellinen rotu kimppaulkoiluun. Hyvässä seurassa menee huomaamatta useampi tunti ulkoillen ja maailmaa parantaen! Koirilla riittää tekemistä, varsinkin kun välillä vedimme niille viehettä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: