Huoltopäivä

Vaikka kisakausi näyttää jäävän vain haaveeksi, pitää koirat silti huoltaa. Kävimme jälleen moikkaamassa Tyttiä Järvenpäässä Koirien hyvinvointikeskuksessa. Tytti osaa käsitellä niin isoja kuin pieniäkin asiakkaita ja kaikki koirani menevätkin aina innoissaan hoidettavaksi. Tällä kertaa mukaan pääsivät Åsa ja Venni.

Koirien hyvinvointikeskuksessa toimii myös trimmaaja ja hieronnan lisäksi tarjolla on mm. vesiterapiaa, laserhoitoa, juoksumatto ja paljon muuta! Palvelu on iloista ja joustavaa, joten voin lämpimästi suositella muillekin.

Klikkaa Koirien hyvinvointikeskuksen kotisivuille tästä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: