Kesälesken iltajuoksut

Pääsimme sittenkin avaamaan kisakauden koronasta huolimatta. Alunperin minun oli tarkoitus vetää viehettä eikä kilpailuttaa omia koiria lainkaan, mutta kun Venniä pyydettiin toisen pienen italiaanon kaveriksi juoksemaan niin tokihan Venni suostui. Harmittavasti tämä toinen pieni italiaano ei sitten lopulta päässytkään paikalle, joten Vennin kanssa samassa lähdössä juoksi vain yksi koira, Pistonhead Speedfreak eli Sulo. Lähtö meni kokonaisuudessaan hyvin ja Venni teki hienoa työtä ottaen ensimmäisen voittonsa ajalla 24.90s/280m.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: