Åsan haaveri

Viikko sitten Åsa onnistui omalla pihalla loukkaamaan kylkensä johonkin. En nähnyt mitä kävi, mutta lähdimme siltä seisomalta eläinlääkäriin tikattavaksi. Haava saatiin tuoreeltaan operoitua ja siitä tulikin oikein siisti. Tuhannet kiitokset jälleen luottoeläinlääkärillemme!

Valitettavasti vinttikoirien ohut ja niukka iho ei ole se helpoin tikattava ja niinpä Åsalle kävi samoin kuin Anille aikanaan. Haava ei pysynyt kiinni vaan joudumme hoitamaan lopun avohaavana. Åsa on onneksi maailman helpoin potilas, joten yhteistyö sen kanssa sujuu kyllä eikä se ole kertaakaan päässyt itse nuolemaan tai raapimaan haavaa.

Paranemista on selvästi vauhdittanut laserhoito, jota Åsa on saanut nyt päivittäin Koirien Hyvinvointikeskuksessa Järvenpäässä. Åsa menee Hyvinvointikeskukseen aina häntä villisti pyörien, joten selvästi olemme molemmat pitäneet paikasta. Åsan mielestä parasta on, että aina hoidon jälkeen herkutellaan! Hoitaja Tytti Kuusi onkin Åsalle jo vanha tuttu, sillä hän pitää huolta myös laumamme lihashuollosta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: